Verlichtings- en beregeningssystemen voor in uw tuin

Een mooi aangelegde tuin met de juiste buitenverlichting zorgt ook in de avonduren voor een sfeervolle omgeving. Het geeft de mogelijkheid om op bepaalde accenten de nadruk te leggen of om zich te kunnen oriënteren. Ook gaat er een inbraakwerende werking van uit.

IJsselhovenier werkt met in-lite 12 volts verlichting die allen van led lampjes zijn voorzien. Door de led lampjes zijn de kosten zeer laag en de meeste lampen hebben maar 2 tot 4 watt in gebruik. Door in-lite te gebruiken heeft u kwaliteit in huis en u krijgt er 5 jaar garantie op. U kunt de verlichting regelen door middel van een trafo met nachtsensor en tijdklok. De lampen zijn er in verschillende types verkrijgbaar. Kijk voor modellen en meer informatie op www.in-lite.nl

Beregeningssystemen
Voor mooi groen blijvende gazons en prachtig bloeiende borders is de juiste hoeveelheid water op het juiste moment van groot belang. Het gazon heeft evenwel een andere hoeveelheid water nodig dan een border met planten. Vooral in uw vakantie is dit een perfecte oplossing voor het probleem dat er mensen geregeld moeten worden om uw tuin water te geven. U zult geen omkijken meer hebben naar de besproeiing van uw tuin, u hoeft er enkel nog maar van te genieten.

Door het plaatsen van een regensensor kan de beregening bij voldoende natuurlijke neerslag onderbroken worden zodat overbevloeiing voorkomen wordt.

Uiteraard wordt het systeem niet zichtbaar aangelegd. Enkel wanneer uw tuin wordt besproeid, komen de afzonderlijke sproeiers vanzelf uit de grond omhoog om hun werk te doen en verdwijnen ze weer zodra de tuin voldoende is beregend.


Zowel in een nieuwe of oude tuin kunnen wij precies voor u berekenen waar en hoeveel sproeiers u nodig hebt in uw tuin.